Overgewicht

Gewicht en eetpatroon

De noodzaak voor extra ondersteuning op gebied van gewichtsbeheersing of kennis over een gezond eetpatroon kan verschillende aanleidingen hebben. Waar de een worstelt met overeten en/of een te hoog gewicht en graag wil afvallen, heeft een ander moeite om ondergewicht tegen te gaan. Problemen met het op peil houden van het lichaamsgewicht kan verschillende oorzaken hebben zoals ziekte, medicijngebruik of mentaal-emotionele problemen. Enkele voorbeelden hiervan zijn schildklierafwijkingen, antidepressiva bij burn-out of depressie, chronische stress, eetproblemen/eetstoornissen en slaapproblemen. Het kan ook zijn dat er geen speciale klachten zijn, maar een behoefte is aan meer kennis over een gezond eetpatroon. Of dat er lichte, veel voorkomende klachten optreden zoals hoofdpijn of vermoeidheid. Ieder lijf en ieder persoon is anders, en daar hoort een bepaalde behoefte aan nutriënten en een persoonlijk eetpatroon bij.

Bij Gülgün Özen staan jouw fysieke en mentale gezondheid voorop. Misschien ben je te zwaar en voel je je hier ongelukkig over, of heb je een gezond gewicht maar verstorende gedachten hierover. Het kan ook zijn dat je wilt weten wat gezonde voeding of een gezond dieet voor jouw lichaam is om zo vitaal mogelijk te zijn. Wij helpen jou graag verder. Wij proberen balans te creëren in jouw eet- en leefpatroon, met speciale aandacht voor de mind.

Meld je vandaag nog aan voor een gesprek

Diëtistenpraktijk Gülgün Özen helpt mensen met een voedingsvraag of ziektebeeld waarbij eten en drinken extra aandacht nodig heeft. Wij helpen u graag met het vinden van een advies, passend bij uw leefstijl en omstandigheden. Maak vandaag nog een afspraak.

Contact

Tel: 06-11482436
Email: info@gulgunozen.nl
Ma - Vrij: 09.00 - 17.00