Tarieven & vergoeding

Vergoeding ketenzorg
Dieetbehandeling bij Diabetes, COPD en/of hart- en vaatziekten is mogelijk onderdeel van ketenzorg. Er is sprake van ketenzorg indien verschillende zorgverleners samen één behandelplan opgesteld hebben om u te begeleiden. Bij ketenzorg heeft u geen bijdrage eigen risico. Wij hebben overeenkomsten met diverse ketenzorgpartners. Zoals IZER en ZGWA.

Alle zorgverzekeraars in Nederland vergoeden vanuit de basisverzekering de eerste 3 uur aan dieetadvisering. Deze vergoeding valt onder het eigen risico. Praktijk Gülgün Özen heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan heb je mogelijk recht op meer vergoede uren diëtetiek. Hiervoor adviseren wij de polisvoorwaarden na te lezen of contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar voor de hoogte van de vergoeding. Voor meer informatie en de vergoeding vanuit jouw basis- en aanvullende verzekering, kun je ook kijken bij Zorgwijzer: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/dieetadvies Kinderen onder de 18 jaar betalen geen premie en hebben daarom geen eigen risico.

Directe toegankelijkheid diëtist
Je kunt (met uitzondering van de CZ of de Friesland) terecht bij de diëtist zonder verwijzing van de huisarts of specialist door de Directe Toegankelijkheid Diëtetiek. Verzekerden van de CZ of De Friesland hebben een verwijsbrief van de huisarts of specialist nodig, om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Onder CZ vallen ook de labels OHRA en Delta Lloyd (let op: vanaf 2019 gaat Delta Lloyd over in Nationale Nederlanden).

Tarieven 2019 voor niet-gecontracteerde zorg
Intakegesprek en onderzoek (maximaal 60 minuten + administratietijd*): € 75,00
Vervolgconsult (maximaal 30 minuten): € 35,00
Berekening voeding / opstellen dieetlijst: € 35,00
Telefonisch consult / e-consult (tarief per 15 minuten): € 17,50
Toeslag voor uit behandeling / consult aan huis: € 17,50

*Onder de behandeluren vallen zowel het directe contact op het spreekuur, als de indirecte werkzaamheden zoals telefonisch contact en het maken van rapportages voor jouw dossier.

Tarief voor afzeggen of niet verschijnen
Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd. De weekenden en feestdagen worden niet meegerekend. Voor 2019 is het tarief voor afzeggen binnen 24 uur of no-show (wegblijven zonder bericht) € 25.

Meld je vandaag nog aan voor een gesprek

Diëtistenpraktijk Gülgün Özen helpt mensen met een voedingsvraag of ziektebeeld waarbij eten en drinken extra aandacht nodig heeft. Wij helpen u graag met het vinden van een advies, passend bij uw leefstijl en omstandigheden. Maak vandaag nog een afspraak.

Contact

Tel: 06-11482436
Email: info@gulgunozen.nl
Ma - Vrij: 09.00 - 17.00

Privacy & cookies | Algemene voorwaarden | Gemaakt door Nano Web