Spijsverteringsproblemen

Spijsverteringsproblemen

Problemen met de spijsvertering zoals maagklachten of darmklachten komen veel voor. Vaak wordt de diagnose PDS (prikkelbare darm syndroom) vastgesteld. Klachten kunnen de kwaliteit van het dagelijks leven erg beïnvloeden. Met de juiste voeding en aandacht voor andere leefstijlfactoren kan meer verlichting in het maag-darmkanaal ontstaan, kunnen klachten verminderen en vitale organen herstellen. Bijvoorbeeld door het achterhalen van onbekende voedselintoleranties zoals lactose-, fructose- of glutenintolerantie. Dit kan door middel van het FODMAP-beperkte dieet. Dit is een eliminatie dieet waarbij bepaalde voedingsmiddelen gedurende een periode uit de voeding worden gelaten om te kunnen zien of deze klachten veroorzaken. Maar soms kunnen kleine aanpassingen in voeding en leefstijl al voor grote verbeteringen zorgen en is een speciaal dieet niet nodig.

Gülgün Özen gelooft in de werkende kracht van een combinatie van de juiste voeding en aandacht voor vooral ontspanning van organen die jouw spijsvertering reguleren. We hebben al vele cliënten mogen helpen om buik klachten te verminderen en hiermee bij te dragen aan meer genieten en ontspannen in voeding en de dagelijkse activiteiten.

Meld je vandaag nog aan voor een gesprek

Diëtistenpraktijk Gülgün Özen helpt mensen met een voedingsvraag of ziektebeeld waarbij eten en drinken extra aandacht nodig heeft. Wij helpen u graag met het vinden van een advies, passend bij uw leefstijl en omstandigheden. Maak vandaag nog een afspraak.

Contact

Tel: 06-11482436
Email: info@gulgunozen.nl
Ma - Vrij: 09.00 - 17.00