Over Gülgün Özen

Gülgün Özen is in 1998 afgestudeerd aan de Hogeschool Groningen in de opleiding Voeding & Diëtiek. Daarna is ze meteen aan de slag gegaan als diëtiste bij Star, waar ze in totaal 13 jaar gewerkt heeft. Gedurende deze tijd heeft mevr. Özen ervaring opgedaan in diabetes type 2 en de behandeling daarvan. Tevens heeft ze vele huisbezoeken gedaan waarbij ouderen haar patiënten waren.

In 2009 heeft ze dietistenpraktijk Gülgün Özen opgericht, daarnaast was ze ook nog werkzaam bij Star. Een jaar later heeft ze besloten om volledig te focussen op haar eigen praktijk, waarbij ze hedendaags 5 dagen in de week werkt. Op de dag van vandaag heeft diëtistenpraktijk Gülgün Özen verschillende vestigingen in Rotterdam en Dordrecht waarbij ze samen werkt met huisartsen en praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, tandartsen, psychologen en ziekenhuizen. Haar expertise reikt tot vele verschillende problematieken. Zo heeft ze vele certificaten behaald voor aandoeningen zoals eetstoornissen, maag, darm, lever en cardiovasculaire problemen, oncologie, cholestrol, allergieën en intoleranties. Ze is gespecialiseerd in overgewicht en ondergewicht, ook bij kinderen en zwangere vrouwen.

Mevr. Özen is een professional in haar vak, zo geeft ze vele voorlichtingen en cursussen samen met de gemeentes over aandoeningen zoals o.a. diabetes. Ook is ze aangesloten bij de zorggroep IZER en ZGWA. Tevens is ze ook Lid bij de NVD (Nederlandse vereniging van diëtisten) en staat ze ingeschreven bij Kwaliteitsregister Paramedici. Vanwege haar Turkse achtergrond worden mensen met verschillende achtergronden (bijv. Turks, Marrokkaans, Surinaams etc.) doorverwezen naar haar wegens haar kennis over culturen en culturele eetgewoontes.


Diëtist Gülgün Özen

Meld je vandaag nog aan voor een gesprek

Diëtistenpraktijk Gülgün Özen helpt mensen met een voedingsvraag of ziektebeeld waarbij eten en drinken extra aandacht nodig heeft. Wij helpen u graag met het vinden van een advies, passend bij uw leefstijl en omstandigheden. Maak vandaag nog een afspraak.

Contact

Tel: 06-11482436
Email: info@gulgunozen.nl
Ma - Vrij: 09.00 - 17.00

Privacy & cookies | Algemene voorwaarden | Gemaakt door Nano Web